Nyt fra Sejlerskolen

Så er Sejlerskolen så småt ved at vågne op efter vintersøvnen.
Som der blev fortalt på BSS Generalforsamlingen vil der ske nogle ændringer i Sejleskolens flåde, så vi i år har to H-både og en Elan 31 til vores rådighed. De to J-80’er vil blive solgt som de er, og 806’eren bliver givet til Ungdomsafdelingen.
Vi håber at vi til efteråret kan anskaffe to nye både, som skal afløse vore aldrende H-både, så vi fra næste sæson stadig har tre både i Sejlerskolen. De to både der kommer til, forventes brugt til skolesejlads mandage, onsdage og torsdage, og til kapsejlads på tirsdage og eventuelt i weekender. Mere om dette når vi har fået de nye både.
Et nyt tiltag i Sejlerskolen er ”Lej en instruktør på timebasis”.
Formålet med dette tiltag er, at man leje en instruktør til at hjælpe med at man som bådejer kan få trænet ting man er lidt usikker på. Undervisningen vil foregå på bådejerens egen båd, og det er båden med den normale besætning der vil blive undervist.
Det er i den forbindelse vigtigt at man som bådejer kan fortælle præcist hvad man ønsker hjælp til. Det kan f.eks. være havnemanøvre, sejlads for spiler m.v.
Ideen er at man henvender sig til Sejlerskolen (Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.) og fortæller om sine ønsker. Sejlerskolen vil prøve at finde en instruktør der kan forestå undervisningen, og denne instruktør vil så kontakte bådejeren, for at høre nærmere og aftale tidspunkt for træningen.
Prisen for dette vil ligge på 300 kr/time.
Kalenderen i Sejlerskolen frem til 1. maj 2024:
6. og 7. april – Klargøring af Sejlerskolens H-både.
13. eller 14. april – Søsætning af H-bådene (driller vejret bliver det 4./5. maj).
20. eller 21 april – Tovværkskursus for Sejlerskolens kursister.
Skulle der være spørgsmål til dette, så skriv endelig til os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. og vi vil svare hurtigst muligt.

434120944_10161146216024547_6397600746177606130_n.png