BSS hjemmeside og Facebook

I mange år har BSS hjemmeside været præget af, at BSS engang var en paraplyorganisation for havnen, at vi engang havde et havneudvalg og, at vi var ansvarlige for at bortforpagte restaurant Albatrossen. Det betød, at du indtil for blot et par uger siden kunne se, at der i den røde topmenu var henvisninger til Brøndby Havn, Havkatten og Albatrossen.
Sådan er det ikke mere. BSS er endelig, med stor hjælp fra Brøndby Havn, blevet en selvstændig klub der ligger på Brøndby Havn.
BSS hjemmeside var også til en hvis grad statisk, og det var en stratetisk beslutning BSS bestyrelse tog for et par år siden. Grunden var, at vi ønskede at rykke mere og mere trafik over til den interaktive Facebook.
Resultatet er ikke udeblevet, idet BSS Facebookside er en af de bedre (mere aktive) blandt sejlklubber.
Alligevel vil vi fremover gøre mere ud af hjemmesiden og planlægger en større revision hvor vi bl.a. bliver søgemaskineoptimerede (SEO).
Allerede for et par uger siden lavede vi meget om på hjemmesiden. Hvis du ser efter, så er menupunkterne nu kun vedrørende BSS. Havnen, Albatrossen, Havkatten er nu erstattede af vores aktivitetsgrupper. Vi har bibeholdt et link til havnen i venstremenuerne.

God fornøjelse med hjemmesiden