Natsejlads 2013 -

Mere
21 apr. 2013 12:05 #18  af Peter Schmidt
Peter Schmidt Oprettet emne: Natsejlads 2013 -
Efter sommerferien vil klubben arrangere en speciel klubtur I form af en natsejlads. Turen planlægges til fredag/lørdag I uge 35. Hvis vejret er dårligt kan det alternativt blive fredag/lørdag I uge 37.

Alle intereserede samles først på aftenen til briefing om hvor turen går hen. Dernæst bliver der lejlighed til at løse en navigationsopgave, som udarbejdes I samarbejde med sejlerskolen - og når det er blevet mørkt, sejler vi.

Vi vil tilstræbe at have mere end een navigationsopgave klar, således at vi kan vælge mål for turen under hensyntagen til vind og vejr.

De, der har lyst, sejler navigationsopgaven I praksis og kun ved hjælp af kompas, log og lod - det bliver spændende at se hvor vi lander! Er man ikke så hooked på at sejle om natten uden at bruge sin gps/plotter, så gør man bare det.

Vel fremme ved målet skal vi have en bid natmad og måske en kop kaffe inden vi går til køjs. Vi sejler hjem næste formiddag.

Ud over at fremme klublivet I BSS vil vi også gerne fremme sejlerskoleelevernes integration I klublivet. Vi håber således at der kan findes plads på bådene til de af sejlerskoleeleverne, der gerne vil deltage.

Der er på www.bss.dk lavet et nyt afsnit "Natsejlads 2013" under menupunktet "Medlemsforum". Her kan du uforbindende tilkendegive din interesse I at deltage, og det vil være rigtig rart hvis du også fortæller om du kan have en elev eller to med.

Vi håber at rigtig mange både sejlbåde og motorbåde vil støtte op om denne ide, det vil blive rigtig hyggeligt og spændende.

De bedste hilsner

Peter Schmidt.

Please Log på to join the conversation.

Mere
21 apr. 2013 12:25 #19  af Peter Schmidt
Peter Schmidt svaret på emne: Sv: Natsejlads 2013 -
Dina og jeg sejler med på DiPS (Albin Nova), vi kan have 2 elever i forpeaken hvis de kan enes.

:P Peter Schmidt

Please Log på to join the conversation.

Tid til at oprette siden: 0.160 sekunder
Leveret af Kunena Forum